Prevozi – selitve

Pri opravljanju prevozov, selitev, selitveni servis Čeh d.o.o., spoštuje posebne varnostne ukrepe in jamčimo za varovanje vaših podatkov med selitvijo ali prevozom. Naš selitveni servis sodeluje z večjimi slovenskimi podjetji in družbami, ki so z našim dolgoletnim delom vedno zadovoljni.

Opravljamo več vrst prevozov – selitev:

  • Specialne selitve – prevozi.
  • Prevozi – selitev hiš, stanovanj, vikendov, garaž (kompletne selitve).
  • Pisarniške selitve in prevozi poslovnih prostorov (kompletne selitve).
  • Mednarodne (osebne) selitve (kompletne selitve).
  • Prevozi – selitev vseh vrst strojev.
  • Prevozi – odvoz vseh vrst (kosovni) materijalov.

Selitve – prevozi dokumentacije (ZAUPNE NARAVE), osebnih stvari (pakiranje, razpakiranje, razvrstitev).
Selitve – prevozi ZAUPNE DOKUMENTACIJE na UNIČENJE S POTRDITVIJO oz. GARANCIJO O UNIČENJU.

MED SELITVIJO IN PREVOZOM SO SELITVENI PREDMETI ZAVAROVANI IN ZAŠČITENI

Osebna selitev naše stranke iz Slovenije v Anglijo (mednarodna selitev)!

iz Slovenije v Anglijo…
Na željo naše stranke smo njihove stvari preselili s kobijem, kjer smo bili vedno v stiku z opremo! Tako je bila stranka prepričana, da so njihove stvari prispele cele in pravočasno do cilja.

Prihod na novo lokacijo naše stranke iz Slovenije!
Tako smo se pripeljali iz naše male Slovenije v Anglijo….kjer nas je dočakala zadovoljna stranka. Zelo so bili veseli, ker smo upoštevali Vsa njihova navodila in s tem smo jim izpolnili vse želje.

Koristni selitveni nasveti, ki Vam bojo skrajšali selitveno pot, prihranili čas in predvsem znižali stroške selitve.

Kako pripraviti stanovanje, hišo, poslovne prostore, stroje, itd. na selitev oz. prevoz?

Na selitev se pričnite pravočasno pripravljati, priporočljivo je že več dni pred dnevom selitve. Priskrbite si zadostno število kartonskih škatel različnih dimenzij. Velikost škatel izberite po občutku, vendar pazite, da ne bodo presegale teže 30 kg. Na vašo željo vam vso potrebno embalažo in zaščitni material tudi dostavimo. Poskrbite, da so vsi predmeti pripravljeni za transport. Če je za določene predmete potrebna demontaža je priporočljivo, da je za to dovolj prostora. Če embalaža vsebuje občutljivo vsebino (keramiko, porcelan, steklo), jo primerno označite z napisom: PAZI, STEKLO! ali POZOR, LOMLJIVO!

Na kaj moramo paziti na dan selitve?

Poskrbite, da so vsi predmeti za selitev dostopni za transport. Odstranite vse smeti, poskrbite za neoviran dostop do bivališča oz. lokacije ter poskrbite za parkirno mesto selitvenega tovornjaka ali kombija. Na koncu selitve opravite še zadnji pregled bivališča, da Vam kaj ni ostalo!

Kako razpakirati stvari po končani selitvi?

Najprej razpakirate najbolj nujne stvari! V naslednjih dnevih razpakirate vse stvari, ki ste ji preselili, uredite vse potrebne dokumente in začnete z normalnim življenjem v novem domu.

Pokličite nas in nam povejte kam naj vas selimo

041-717-341