Kontakt

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: adin.tall@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Dim Grad d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravna obvestila.

Pišite nam

S pomočjo zgornjega obrazca nam lahko posredujete vaše povpraševanje za selitev, prevoz, dostavo ali pa nas enostavno pokličete! Z veseljem vam priskočimo na pomoč z znanjem pri načrtovanju selitve ali samo prevoza stvari in pohištva po Sloveniji in tujini.

Prosimo Vas, da izpolnite sledeča polja čimbolj podrobno. S tem nam boste omogočili, da Vam bomo lahko odgovorili v najkrajšem možnem času!